Du kan inte få

Kvalitet utan Kontroll
Vishet utan Erfarenhet
Insikt utan Perspektiv
Principer utan Konsekvenser
Lojalitet utan Tillit
Trovärdighet utan Ärlighet

Eller Stil utan Ansvar

Vår filosofi

Ingen Stil utan Ansvar

Stil & Ansvar är den hållbara webbutiken med Sveriges största utbud av etiska och ekologiska väskor. Vi vill uppmana såväl modeindustri som konsumenter till en högre grad av ansvarstagande. Med tidlös design och hållbar produktion låter vi väskorna tala för sig själva.

Vi gör det lätt för dig att handla väskor och accessoarer som tillverkats med stor omsorg och yrkesstolthet – väskor som signalerar stil och medvetenhet och som går att bära med gott samvete. Idag är vi stolta återförsäljare till fantastiska varumärken som alla delar vår vision och passion för en mer hållbar modeindustri.

Vi tar ansvar

Har du tänkt på att din väska  tillverkas för hand av en individ med samma drömmar och visioner som du och jag? Tyvärr har inte alla samma förutsättningar i livet, men en rättvis lön och schyssta arbetsförhållanden för arbetet bör vara en självklarhet. Vi tror på det och gör allt i vår makt för att erbjuda dig en produkt som är schysst både för dig som köpare och för personen som tillverkat produkten. Dessutom ska produkten vara skonsam mot miljön och inte belasta naturen med gifter och onödiga avfall.

För att få synas i shopen ska våra leverantörer aktivt sträva efter en mer hållbar modeindustri med ett transparent produktionsled där rättvisa arbetsvillkor med bl.a. levnadslön, miljö och jämställdhet är i fokus. Leverantören ska också prioritera att materialet till väskorna är så miljövänligt som möjligt.