Vår filosofi; Ingen Stil utan Ansvar
Stil & Ansvar är den hållbara webbutiken med Sveriges största utbud av etiska och ekologiska väskor. Vi vill uppmana såväl modeindustri som konsumenter till en högre grad av ansvarstagande. Med tidlös design och hållbar produktion låter vi väskorna tala för sig själva.

Vi gör det lätt för dig att handla väskor och accessoarer som tillverkats med stor omsorg och yrkesstolthet – väskor som signalerar stil och medvetenhet och som går att bära med gott samvete. Idag är vi stolta återförsäljare till fantastiska varumärken som alla delar vår vision och passion för en mer hållbar modeindustri.

 

Vi tar ansvar
Har du tänkt på att din väska  tillverkas för hand av en individ med samma drömmar och visioner som dig och mig? Tyvärr har inte alla samma förutsättningar i livet, men en rättvis lön och schyssta arbetsförhållanden för arbetet bör vara en självklarhet. Vi tror på det och gör allt i vår makt för att erbjuda dig en produkt som är schysst både för dig som köpare som för personen som tillverkat produkten.

För att få synas i shopen ska våra leverantörer aktivt sträva efter en mer hållbar modeindustri med ett transparent produktionsled där rättvisa arbetsvillkor med bl.a. levnadslön, miljö och jämställdhet är i fokus.